A LatopStickers-ről és matricáinkról PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

A matricák világa...

Saját tapasztalatunk, hogy rendszeres használat során, még ha vigyázol is, hogy ne legyen sérülés a laptopodon, akkor sem tudod kiküszöbölni, hogy felülete össze ne karcolódjon, vagy egy véletlen kiborult kávé, vagy tea nyomot ne hagyjon rajta. Matricáink erre is megoldással szolgálnak a réteges kialakításának köszönhetően.

Minden matrica 3 rétegből áll. Szerkezeti felépítésük a következő:

  1. Védő réteg: Egy kopás- és vízálló átlátszó réteg, mely védelmet nyújt mind a karcolások, és a folyadékok ellen. Ha véletlen ráömlene kávé, vagy tea, könnyedén letörölheted egy nedves szivaccsal.
  2. Grafikai réteg: Ezen a rétegen fog szerepelni a grafika, melyet választottál.
  3. Öntapadó réteg: Ezen réteg segítségével ragasztatod fel és szedheted le újra a fóliát.

Na de várjunk csak: Te nem tudod mi is az a LaptopSticker!? (katt BŐVEBBEN!)

 

A Sticker = matrica, egy igényesen megszerkesztett, tapadós "matrica", ami teljesen egyedivé teszi a laptopod.

 

Szeretnél más lenni? Szeretnél kilógni a tömegből? Óvni szeretnéd laptopod?

 

Csak és kizárólag már kipróbált és tesztelt anyagokkal, és nyomtatási technológiákkal dolgozunk a matricák előállításakor és a grafikák megszerkesztésekor egyaránt. A matricák nemcsak esztétikusak, de megvédik a laptopod a sérülésektől és karcolásoktól. Egy erős réteg biztosítja, hogy a matrica tartós és időtálló maradjon, és ezzel együtt a laptopod is.

Mi egy olyan kreatív csapat vagyunk, akik szeretnék kielégíteni azon laptop tulajdonosok igényeit, akik szívesen teszik egyedivé személyes tárgyaikat olyan elemekkel, amik közel állnak a stílusukhoz. Manapság mindenki elérhető áron juthat laptopokhoz munkája miatt, vagy csak hobbiból, de ha az életed részévé vált, nap mint nap használod az iskolában, a barátaiddal, vagy egy üzleti megbeszélésen, akkor már Téged is képvisel, és azt a stílust, vagy vállalkozást, amit Te is, hiszen ettől is vagy Önmagad!


Akkor a laptopod miért ne lehetne olyan, amilyen TE is vagy?!

Kellemes nézelődést és vásárlást kíván:

A LaptopStickers csapata

 

 
FacebookTwitterGoogle bookmark
JP-Bookmark