Megrendelés PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

FONTOS!! Webáruházunk kizárólag az interneten üzemel!

Megrendelését az áruház online felületén adhatja le. A megrendelés során eldöntheti, hogy a terméket személyesen - Budapest területén - kívánja-e átvenni vagy házhoz szállítást kér.

EGYEDI MÉRETEZÉS!

Szeretnénk felhívni Mindenki figyelmét, hogy matricáink a rendelési folyamat alatt megadott egyedi méretek alapján kerülnek megszerkesztésre. Ezért fontos, hogy a méretek levétele odafigyeléssel történjen! Köszönjük!

 
A LatopStickers-ről és matricáinkról PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

A matricák világa...

Saját tapasztalatunk, hogy rendszeres használat során, még ha vigyázol is, hogy ne legyen sérülés a laptopodon, akkor sem tudod kiküszöbölni, hogy felülete össze ne karcolódjon, vagy egy véletlen kiborult kávé, vagy tea nyomot ne hagyjon rajta. Matricáink erre is megoldással szolgálnak a réteges kialakításának köszönhetően.

Minden matrica 3 rétegből áll. Szerkezeti felépítésük a következő:

  1. Védő réteg: Egy kopás- és vízálló átlátszó réteg, mely védelmet nyújt mind a karcolások, és a folyadékok ellen. Ha véletlen ráömlene kávé, vagy tea, könnyedén letörölheted egy nedves szivaccsal.
  2. Grafikai réteg: Ezen a rétegen fog szerepelni a grafika, melyet választottál.
  3. Öntapadó réteg: Ezen réteg segítségével ragasztatod fel és szedheted le újra a fóliát.

Na de várjunk csak: Te nem tudod mi is az a LaptopSticker!? (katt BŐVEBBEN!)

Bővebben...
 
A LaptopStickers.hu és a Virtuális autó tunning világa összeért! PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark

Virtuális autó tuningolással foglalkozó grafikusok munkáját mutatja be és versenyezteti meg a http://vtart.hu/. A verseny művek mindig egy megadott autó típusra készülnek el, amit a zsűri és az oldal olvasói pontoznak. A pályaművek lehengerlőek érdemes megnézni őket, és nem csak a tunning szerelmeseinek. A LaptopStickers.hu és a virtualistunning.hu együttműködésében a nyertes művek felkerülnek laptopmatricaként a weboldalunkra, a verseny győztesei pedig laptop matricákat és különböző eszközökre készült skin-ket nyernek. A matricák eddig asztali számitógépre, hűtőgépre, telefonra és X-BOX-ra is készültek már.

Látogass el magyarország legjobb virtuális tunning oldalára: http://vtart.hu/

Virtualis tunning1

 
myrouter.hu by Linksys PDF Nyomtatás E-mail
FacebookTwitterGoogle bookmark
A LaptopStickers.hu immár nem csak laptopokra készít matricákat. A Cisco otthoni termékcsalád - a LINKSYS by Cisco - dizájnos hálózati eszközeire szabott egyedi mintázatokat cégünk állítja elő professzionális technológiájával. Ezeket a www.myrouter.hu oldalon rendelheted meg. Ez az együttműködés is példa arra, hogy termékeink kimagasló minőségűek, és gyártási technikánk megfelel egy világméretű cég elvárásainak.
 
Látogass el az oldalra: myrouter.hu